Зимові розваги ЗДО №26, ”Веселка”, Вінниця

Як добре, що настала зима! Чистий сніжок, морозець, слизькі крижані гірки піднімають настрій. Сніг – це найголовніше. Можна стільки різноманітних ігор вигадати! І взагалі, зимові забави – це окрема тема. Недаремно діти так люблять зимові прогулянки. 

І ось тут, малята ще з більшим азартом беруться вправно до розваг! Сніг такий холодний і м’який, так приємно набрати його повні рукавиці і зліпити щільний пружний сніжок. Гра в сніжки — прекрасне зимова розвага. У сніжки обожнюють грати не тільки абсолютно всі діти, а й дорослі. Це відмінна зарядка і прекрасна розвага. Зимові забави в садочку проходять дуже весело. Дітвора із задоволенням катається на санках, грають в сніжки, працюють вправно лопатами, розчищаючи сніг!

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Взимку з неба падають гарні сніжинки. Діти люблять ловити їх і розглядати на долоньці. Ідучи на прогулянку наші педагоги кладуть до кишені лупу. Крізь неї малятам цікаво розглядати візерунки та вигадливі форми сніжинок, спостерігати, як вони тануть на теплій долоні.

Вихователі в дитячому садку ведуть активну підготовку до
зимових свят, щоб дітки могли весело і цікаво проводити час. У арсеналі педагогів завжди є безліч цікавих зимових забав, ігор, конкурсів, святкових сценаріїв. Чудова розвага дітей взимку — ігри на свіжому повітрі.

2022-01-24 17:50:56