Новини

18 лютого вся прогресивна громадскість вшановує світлу пам'ять - день народження видатної жінки, палкої прихильниці національного виховання, класика української педагогіки Софії Федорівни Русової. Ім'я Софії близьке і дороге педагогам нашого закладу, адже в стінах садочку живуть і діють принципи національного дошкільного закладу, про який так мріяла С.Русова. В темат .... Детальніше »

Горить свіча і пам’яті сльоза, Додолу з неї краплями стікає, Земля ридає, плачуть небеса, Героїв Україна пам’ятає. 20 лютого день вшанування пам’яті Небесної Сотні. Ці події не могли залишитись без уваги колективом Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок». У старшій групі «Сонечко» проведено тематичне заняття «Г .... Детальніше »

18.02.2022 року вихователь різновікової групи ЗДО №5 «Калинка» Денисюк А.В. провела з дошкільнятами фізкультурну розвагу «У жабенятка діти гостювали – і здоровіші, і мудріші стали». Це була цікава мандрівка до Країни Здоров’я, наповнена веселими іграми і руханками, яка подарувала дітям яскраві враження та позитивні емоції, сприяла їхньо .... Детальніше »

На початку лютого вихованці Сквирського ЗДО №1 “Світанок» під керівництвом вихователя Кекіль Є.О., почали захід по дослідженню та вивченню рослин, вирощених взимку на підвіконні. Діти разом з вихователем влаштували яскраво прикрашений міні-город, де у контейнерах з ґрунтом на підвіконнях ростуть цибуля, квасоля, часник, пшениця, горох. Вирощення міні-городу має в .... Детальніше »

Дошкільнятам про небезпечні розваги на льоду На виконання доручення начальника відділу освіти Сквирської міської ради від 24.01.2022 року , відповідно до рішення постійної місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сквирської міської ради, педагоги Сквирського ЗДО №5 «Калинка» формують у дітей під час ранкових і вечірніх б .... Детальніше »

З 24.01.2022 по 28.01.2022 року У Сквирському ЗДО № 1 «Світанок» проведені заходи по безпеці життєдіяльності дітей, а саме «Правила поведінки на льоду». Вихователі усіх вікових груп ознайомлювали дітей з наслідками необережного поводження на льоду, читали казки «Лисичка сестричка та Вовк панібрат» «Умій почекати», розглядали іл .... Детальніше »

Для закріплення трудових навичок та поглиблення знань про ріст і розвиток рослин у кінці січня, на початку лютого місяця в групах вихователі разом з дошкільнятами проводять висівання насіння городніх та зернових культур та висаджування корнеплодів, для послідуючого спостереження та догляду за живими рослинами, метою закріплення у дітей знань про ріст та розвиток рослин, їх пот .... Детальніше »

LEGO – це унікальні конструктори, які дають змогу поєднати гру з навчанням. За допомогою лего діти створюють власні унікальні світи, опановуючи нові знання та розвиваючи дрібну моторику. 28січня в ЗДО «Сонечко» для вихователів проведено майстер – клас на тему «LEGO – конструктор в освітньому процесі». Мета майстер-класу: впроваджен .... Детальніше »

На виконання доручення начальника відділу освіти Сквирської міської ради від 24.01.2022 року , відповідно до рішення постійної місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сквирської міської ради, педагоги Сквирського ЗДО №5 «Калинка» формують у дітей під час ранкових і вечірніх бесід, на заняттях навички безпечної поведінки та .... Детальніше »

24.01 2022 року вихованці різновікової групи разом з вихователем Денисюк А.В. і музичним керівником Бєлкіною В.М. підготували для молодших дошкільнят справжню лялькову виставу ( театр на плоскій картинці) за українською народною казкою «Колобок». Театралізована діяльність в дитячому садку дає можливість розкриття творчого потенціалу дитини, виховання творчої спря .... Детальніше »